Vanwege de toegenomen populariteit en vraag worden bestellingen binnen 7 dagen verzonden.

WaterHog® - Veel Gestelde Vragen

WAAR ZIJN WATERHOG® DEURMATTEN VAN GEMAAKT?

WaterHog® deurmatten zijn gemaakt van duurzaam polypropyleen met een uniek ontwerp van het oppervlak op twee niveaus dat vuil en vocht effectief opvangt.

ZIJN WATERHOG® DEURMATTEN GESCHIKT VOOR BINNEN EN BUITEN?

Ja, WaterHog® deurmatten zijn ontworpen voor zowel binnen- als buitengebruik en leveren uitzonderlijke prestaties in verschillende omgevingen.

HOE MAAK IK EEN WATERHOG® DEURMAT SCHOON?

Het reinigen van een WaterHog® deurmat is eenvoudig; gewoon schudden, stofzuigen of afspuiten om vuil en stof te verwijderen.

VOORKOMEN WATERHOG® DEURMATTEN UITGLIJDEN?

Ja, WaterHog® deurmatten hebben een stevige rubberen achterkant die uitglijden voorkomt en extra veiligheid biedt voor uw ingangen.

ZIJN WATERHOG® DEURMATTEN GESCHIKT VOOR INTENSIEF BELOPEN RUIMTEN?

Absoluut, WaterHog® deurmatten zijn ontworpen voor intensief belopen omgevingen, met een uitstekende duurzaamheid en vuilopvangende eigenschappen.

ZIJN WATERHOG® DEURMATTEN BESTAND TEGEN SCHIMMEL EN MEELDAUW?

Ja, WaterHog® deurmatten zijn bestand tegen schimmel en meeldauw, dankzij hun sneldrogende ontwerp dat vochtophoping voorkomt.

HOE LANG GAAN WATERHOG® DEURMATTEN MEE?

Met het juiste onderhoud kunnen WaterHog® deurmatten meerdere jaren meegaan, waardoor ze een duurzame investering voor je huis zijn.

ZIJN WATERHOG® DEURMATTEN ECO-VRIENDELIJK?

WaterHog® deurmatten zijn duurzaam gemaakt van 100% post-consumer gerecycled PET-naaldviltmateriaal, gecertificeerd als verantwoord beheerd, milieuvriendelijk en sociaal nuttig.
Al onze beschermende matten worden op bestelling gemaakt, wat betekent dat je mat pas wordt gemaakt nadat je bestelling is geplaatst. De WaterHog® mat wordt bewust op bestelling gemaakt om afval te verminderen. Tenzij u het bestelt, produceren wij het niet. Omdat onze matten op bestelling worden gemaakt, verspillen we geen voorraad.

ZIT ER GARANTIE OP DE WATERHOG® DEURMATTEN?

Ja, alle WaterHog® deurmatten worden 3 jaar lang gedekt door onze gratis 100% tevredenheidsgarantie, waardoor kwaliteit en klanttevredenheid gegarandeerd zijn.

ZIJN ER WATERHOG® DEURMATTEN IN VERSCHILLENDE KLEUREN EN DESIGNS?

Ja, alle WaterHog® deurmatten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan kleuren en designs die passen bij de esthetiek van verschillende huizen of bedrijven. Bekijk onze collectie nu!